Specificații:

  • Noua generație de scanere Zebra 1D
  • Captează aproape toate codurile de bare 1D pe orice suprafață
  • Grad de protecție IP42
  • Rezistent la căderi repetate de până la 1,5 m

Indiferent dacă scanați coduri de bare tipărite pe hârtie sau afișate electronic pe ecranul unui telefon mobil, a unei tablete sau computer, Symbol LI2208 este cel mai bun imager liniar din clasa sa, oferind performanțe de neegalat de fiecare dată. Cititorul LI2208 face parte din ultima generație de scanere 1D, oferind aceeași fiabilitate și ergonomie dovedite de predecesorul său, cel mai bine vândut scaner Zebra, modelul LS2208, însă cu funcții îmbunătățite care vă permit să scanați mai multe tipuri de coduri de bare de la distanță mare.


Cu LI2208, codurile de bare electronice pot fi captate din unghiuri dificile, fără a diminua performanța de scanare, ceea ce crește viteza de de operare. Design-ul optic patentat realizează o gamă largă de funcții. Cititorul de bare LI2208 detectează în mod automat interfața folosită (USB, RS232, RS485 sau tastatură) și este compatibil cu mai mult de 90 de tastaturi internaționale, 123Scan2 și SMS. Este disponibil în culorile Twilight Black și Nova White.

Recomandat industriilor de retail si horeca, LI2208 permite angajaților dvs. să răspundă mai bine nevoilor afacerii dumneavoastră.
 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE