Specificații:

  • Unghi larg de scanare
  • Rezistență la căderi de până la 1,5 m
  • Grad de protecție IP42
  • Linie laser subțire și scanare extinsă
  • Tehnologie patentată Datalogic 'Green Spot'

Cititorul de coduri de bare liniar QuickScan Lite QW2100 este un produs entry-level creat special pentru citirea codurilor de bare lungi și trunchiate. Este perfect pentru utilizarea în retail, producția ușoară, procesarea documentelor sau a facturilor și în mediul financiar-bancar.

Scanerul QW2100 are un design ergonomic, este mic, ușor și confortabil pentru operațiunile zilnice. Oferă performanțe rapide de citire la majoritatea codurilor de bare 1D, un unghi larg de scanare cu o linie de scanare extinsă, perfectă pentru captarea codurilor de bare lungi sau largi, care se regăsesc de obicei pe facturile de utilități sau utilizate de producătorii de piese electronice. În plus, linia de scanare este mai subțire și mai luminoasă, permițând utilizatorilor să scaneze în unghiuri largi fără a mări distanța de scanare.

Opțional, puteți achiziționa un suport de greutate mică care poate fi folosit fie pliat vertical, cât și orizontal și are de asemenea un cap care se înclină pentru a obține diferite unghiuri de scanare.

Imagerul QW2100 este disponibil cu două opțiuni de interfață: USB sau Keyboard Wedge / RS-232 și include două opțiuni de ambalare - puteți comanda numai scanerul sau tot kitul echipat cu scanner, cablu și suport compatibil. Software-ul de configurare Datalogic Aladdin™ oferă funcții ușor de utilizat care simplifică procedura de pornire, chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE