Captatoarele sistemului Parans urmăresc soarele în timpul zilei, la fel ca floarea-soarelui și folosesc fiecare oră de soare. Cablurile cu fibră optică conduc lumina soarelui în interiorul clădirii și răspândesc lumina în toate camerele. În acest fel, toți utilizatorii spațiului se pot bucura de lumina soarelui adânc în clădire și departe de ferestre, până la înălțimea de 30 de etaje.

Sistem Modular

A patra generație de captatoare Paranslight - SP4 - sunt un sistem modular, ceea ce înseamnă că pot fi ușor adaptate și extinse pentru a oferi nivelul de lumină necesar. Puteți începe prin a furniza lumina soarelui unei săli de conferințe și apoi extinde sistemul pentru întregul spațiu, de la etajul 1 până la etajul 30. Captatoarele Parans au între 8 și până la 40 de puncte de lumină per sistem.

SP4 -8.2 are opt cabluri optice din fibră optică de înaltă tehnologie. Este cel mai mic colector solar din cele cinci Parans Solar Collectors SP4 și conduce lumina soarelui până la 100 de metri (328 picioare) în clădire. Calitatea cablurilor permite ca calitatea luminii – partea vizibilă a luminii sănătoase cu spectru complet – și luminozitatea să se păstreze până la punctul de lumină din interior. Lumina cu spectru complet înseamnă că toate lungimile de undă bune ale luminii vizibile sunt aduse în clădire. Cu toții avem nevoie de lumină naturală pentru a funcționa bine. Lumina crește nivelul de energie și productivitatea în rândul oamenilor din mediile interioare, deschizând în același timp noi posibilități în interiorul clădirii.

 

Captatorul SP-4 este disponibil în cinci dimensiuni diferite. Modelele sunt SP4-8.2, SP4-12.2, SP4-16.2, SP4-24.2 și SP4-40.2. Numărul modelului este dat de câte cabluri există per cablul optic .2 de ultimă tehnologie. Cablurile sunt conduse în clădire și un cablu este egal cu un punct de lumină. Lungimea cablului este personalizată, ceea ce înseamnă că fiecare cablu are lungimea sa unică - până la maximum 100 de metri.

Creșterea valorii proprietății

Cablurile SP4 sunt subțiri și flexibile, ceea ce înseamnă că pot conduce lumina atât pe verticală, cât și pe orizontală și fără a fi nevoie de nicio intervenție structurală în proprietate. Nu ocupă niciun spațiu în plus, iar zonele neluminate natural și neatractive, devin astfel închiriabile.

Fără radiații IR sau UV

Doar partea vizibilă a soarelui este transportată în clădire, radiațiile IR și UV sunt filtrate în aer liber. Asta înseamnă că o mare parte din energia termică din radiația solară este blocată, iar lumina Parans nu estompează culorile și dăunează materialelor, cum ar fi radiațiile UV.

Infomații în timp real

Softul Connected prin Parans Cloud oferă în mod continuu date valoroase în timp real, permițând performanța maximă a sistemului.

Lumină

SP4-8.2 dă 5 600 – 8 800* lumen și fiecare punct de lumină dă 700 – 1 100* lumen.*Toate valorile se bazează pe iluminare solare de 100 000 Lux și depind de lungimea cablului.

Experiența luminii inteligente!

SP4-8.2 este cel mai mic colector solar, dar totuși inteligent și eficient. Se potriveste bine pentru a conduce lumina naturala la săli de conferințe mai mici sau locuri de muncă în cazul în care contează mediu interior sănătos. Este recomandat pentru clădiri comerciale, precum și clădiri din industria sănătăți, educației și clădirilor publice.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE