Captatoarele sistemului Parans urmăresc soarele în timpul zilei, la fel ca floarea-soarelui și folosesc fiecare oră de soare. Cablurile cu fibră optică conduc lumina soarelui în interiorul clădirii și răspândesc lumina în toate camerele. În acest fel, toți utilizatorii spațiului se pot bucura de lumina soarelui adânc în clădire și departe de ferestre, până la înălțimea de 30 de etaje.

Sistem Modular

A patra generație de captatoare Paranslight - SP4 - sunt un sistem modular, ceea ce înseamnă că pot fi ușor adaptate și extinse pentru a oferi nivelul de lumină necesar. Puteți începe prin a furniza lumina soarelui unei săli de conferințe și apoi extinde sistemul pentru întregul spațiu, de la etajul 1 până la etajul 30. Captatoarele Parans au între 8 și până la 40 de puncte de lumină per sistem.

Colectorul solar semi-mic, dar inteligent și eficient!

Acesta este colectorul solar al sistemului Parans SP4-12.2 cu 12 cabluri optice din fibră optică. Numărul explică cât de multe cabluri există pe sistem de noul nostru high tech optice .2-fibra. Cablurile distribuie lumina în interior. Un cablu este egal cu un punct luminos. Lungimea cablului este complet personalizată, ceea ce înseamnă că fiecare cablu ar putea avea lungimea sa unică a cablului – până la 100 de metri.

Este al doilea cel mai mic dintre cele cinci Parans Solar Collectors SP4 și conduce lumina soarelui până la 100 de metri (328 picioare) în clădire. Calitatea cablurilor permite ca calitatea luminii – partea vizibilă a luminii sănătoase cu spectru complet – și luminozitatea să se păstreze până la punctul de lumină din interior. Lumina cu spectru complet înseamnă că toate lungimile de undă bune ale luminii vizibile sunt aduse în clădire. Cu toții avem nevoie de lumină naturală pentru a funcționa bine. Lumina crește nivelul de energie și productivitatea în rândul oamenilor din mediile interioare, deschizând în același timp noi posibilități în interiorul clădirii.

Infomații în timp real

Softul Connected prin Parans Cloud oferă în mod continuu date valoroase în timp real, permițând performanța maximă a sistemului.

Lumină

SP4-12.2 dau 8 400 – 13 200* lumen și fiecare punct de lumină dau 700 – 11 000* lumen.*Toate valorile se bazează pe iluminaresolare de 100 000 Lux și depind de lungimea cablului.

 
 
 

 

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE