VREI SĂ SCAPI DE DEȘEURILE ALIMENTARE ÎN DOAR 24H?

Composterul casnic Reencle este special conceput pentru a transforma deșeurile alimentare în compost în mediul rezidențial, în numai 24 de ore. Completează formularul pentru a primi mai multe detalii despre composterul casnic Reencle!

Acesta folosește microorganisme care se regăsesc și în sol și le oferă un mediu optim pentru a se activa, iar sistemul mecanic susține procesul de fermentare și descompunere a alimentelor și transformarea lor în compost în maxim 24 de ore, direct la tine acasă.

Purificare Triple Smart a aerului  Mirosurile neplăcute sunt captate prin triplă purificare, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de niciun compromis. Filtrele de carbon sunt singurele consumabile ale echipamentului, care trebui schimbate la aprox. 1 an la o folosire zilnică.

Detecție mișcare Senzorul încorporat permite deschiderea automată a composterul atunci când vă apropiați de el, astfel încât să puteți introduce deșeurile alimentare cât mai ușor

Compostare  Introduceți deșeurile alimentare ori de câte ori sunt generate, asigurându-vă că tăiați bucățile de dimensiuni mari în bucăți mai mici (coji de banane, legume crude, frunze de varză, ceapă verde etc.) Alimentele foarte dure sau care conțin o cantitate mare de apă se descopun mai lent.

Beneficii:

  • Elimină deșeurile alimentare în 24h
  • Reduce emisiile de metan
  • 1 kg de deșeuri alimentare pe zi
  • Golește composterul când te atenționează
  • Zero miros
  • Consum de energie 1,25 kWh/zi.
...
Vezi mai mult Vezi mai putin

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp

Completeaza formularul si te vom contacta in cel mai scurt timp