Tablete/Pad-uri Captare Digitală Semnătură și Amprentă

Aceste echipamente, cunoscute fie ca tablete, fie ca pad-uri sunt folosite pentru a transpune semnătura scrisă de mână pe un document digital, eliminând necesitatea de a mai imprima și apoi scana documentul digital care trebuie semnat.

Validarea Semnăturii

Captarea semnăturii vine la pachet cu alte informații biometrice pentru fiecare semnătură care trece prin digitalizare, proces care permite autentificarea semnăturii. Astfel, este posibilă verificarea semnătura și validarea acesteia pentru diverse aplicații. Anumite tablete dispun și de captarea amprentei pentru securitate sporită.

Despre signotec

signotec este o companie nemțească, care începând cu anul 2000 inovează în domeniul semnăturilor electronice cu pad-uri cu stilou și tablete PC. signotec dezvoltă atât solutiile software, cât și produce partea de hardware pentru a putea garanta o interacțiune eficientă și securizată a datelor, lucru deja confirmat prin numeroase brevete. Criptarea caracteristicilor biometrice captate este asigurată de  mecanisme de siguranță patentate de înaltă calitate.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?