Specificații:

  • Reduce timpul de procesare a bancnotelor cu până la 45%
  • Numără peste 2.000 de bancnote pe minut, indiferent de calitate și condiție
  • Tehnologia Ultra FeedTM, asigură o viteză cu 20% mai mare decât cea a echipamentelor similare
  • Acuratețe de numărare asigurată de sistemul MDDTM

Mașina de numărat bancnote EV8650 de la Glory reduce timpul operațional de procesare cu o precizie extraordinară pentru volume de bancnote medii și mari. Eficacitatea procesului de alimentare cu bancnote și acuratețea numărării acestora sunt maximizate cu ajutorul tehnologiilor Ultra Feed și Mechanical Double Detection, care permit procesarea oricărui tip de bancnote, indiferent de calitate sau condiția în care se află și asigură alimentarea bancnotelor eficient și sigur la o viteză cu 20% mai mare decât cea asigurată de orice echipament similar.

În ce privește acuratețea de numărare, sistemul MDDTM, utilizat pe mașinile EV8650, s-a dovedit de 100 de ori mai precis decât tehnologia utilizată de competiție.

Versiunile 3DUVIR, EIII, EIII+, EIV+, MC5, MC6 și HDIR au trecut toate cu succes procedurile de testare comune EUROSISTEM pentru dispozitive de verificare a autenticitătii în ceea ce priveşte capacitatea acestora de a recunoaşte bancnotele EURO false. 

Mașina de numărat bani EV8650 face parte din seria EVOLUTION de la Glory, concepută pentru aplicațiile front-office din industria financiar-bancară, alte centre financiare unde se procesează cantități mari de numerar și pentru industria de retail.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord