Lumină Solară în Spații Interioare

AVANTAJE

  • Mediu – consum redus de energie pentru iluminarea și răcirea spațiilor
  • Oameni - creați un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru toți utilizatorii spațiilor și creșteți productivitatea activităților Dumneavoastră
  • Sustenabilitate - promovați grija pentru mediul înconjurător

Colectoare pe Acoperiș
Sistemul de iluminare solară a spațiilor interioare dezvoltat de partenerului nostru, Parans folosește o tehnologie inovatoare cu colectori inteligenți care urmăresc soarele în timpul zilei, la fel ca o floare de soare. Colectorii modulari și expandabili, sunt instalați pe acoperiș pentru a capta maximum de lumină solară posibil.

30 de Etaje de Lumină Solară 
Cablurile de fibră optică conduc lumina captată de colectoare pe distanțe de până în 100 metri în clădire păstrând atât un nivel ridicat de calitate a luminii, cât și de intensitate a acesteia.

Echilibru

Sistemul oferă cele mai mari beneficii în spațiile din interiorul clădirii, unde nu există ferestre sau în subsoluri și tuneluri, însă vă dă  posibilitatea de a echilibra lumina dinamică obținută prin Parans cu lumina de la ferestre în spațiile de-a lungul fațadei . 

Lumina soarelui poate fi răspândită într-o varietate de moduri diferite, toate fiind gândite pentru a răspândi lumina soarelui într-un mod cât mai natural.

LUMINĂ LIMITATĂ DIN WINDOWS
Lumina naturala de la ferestre este o mare resursă de lumină, dar în același timp dificil de utilizat. Ea dispare rapid în continuare în cameră și creează cu ușurință contraste mari și strălucire, în special în încăperi adânci. Sistemul Parans funcționează bine în combinație cu camere cu ferestre. Nivelurile luminoase de la ferestre și sistemul Parans coincid adesea atât în timp cât și în intensitate și cu un număr adecvat de corpuri de iluminat Parans ", nivelurile de lumină pot fi păstrate chiar și în întreaga cameră.

ABSENȚA LUMINII DIN WINDOWS
În scopul de a utiliza o clădire "spațiu, precum și posibil, este uneori necesar ca unele camere, de exemplu, sălile de conferințe, sunt plasate în mijlocul clădirii, alternativ, sub nivelul solului. Pentru a obține efectele naturale și bune ale luminii naturale, ar fi conexiunea la exterior și ora zilei, sistemul Parans poate fi folosit.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord