Eutron
Cautare in site
Link-uri utile
 

MESAJ IMPORTANT, pentru toti utilizatorii acestui site ce doresc sa descarce documentatie tehnica, sa primeasca informatii suplimentare, sau aplica pentru un post la Eutron, utilizand sectiunile interactive ale web-site-ului Eutron: va solicitam sa cititi NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE, editata in sectiunea Termeni de utilizare si POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Abonare Newsletter

Newsletter-ul Eutron este temporar indisponibil.

Email:
 
Descarcati aici Profil Companie

Descarcati aici Profil Companie 

ISO
..........................

 Sistemul EUTRON de management al calitatii este certificat conform standardului SR EN ISO 9001:2008

..........................

Sistemul EUTRON de management al securitatii informatiilor este certificat conform standardului SR ISO/CEI 27001:2006
 
.......................... 
 
Sistemul EUTRON al managementului de mediu este certificat conform standardului SR EN ISO 14001:2005 
 
....................
 
 

 

Eutron
Top eutron

ITAB

Noutati - Inapoi   Inapoi

Solutii Amenajare Magazine

SISTEME (PORTI) DE INTRARE

Un sistem de intrare bine proiectat va ofera ocazia sa atrageti atentia clientiilor si sa ii ghidati pe calea cea buna in magazin. Intrarea in magazin trebuie sa si atraga dar sa si ofere protectie impotriva sustragerilor din magazin.  Sistemele de intrare de la ITAB, oferite si in Romania, de catre Eutron, pot fi proiectate sa raspunda atat necesitatilor micilor magazine cat si ale celor mai extinse hypermarheturi.

Puteti alege: sisteme cu deschidere manuala sau automata; cu deschidere pe mana dreapta sau pe stanga, cu una sau mai multe porti de intrare, cu pereti separatori complementari ori cu o gama larga de functionalitati suplimentare, cum ar fi semnalizarile sonore de avertizare, de diferite tipuri.

Principalele modele de porti automate sunt: Flexigate, Easygate, Alphagate, Microgate (detalii in documentatia cu specificatii tehnice).

Daca va decideti pentru un sistem automatic de intrare, aveti posibilitatea sa alegeti mai multe functiuni de intrare. In functie de poarta aleasa, puteti opta pentru:
  • Standard – poarta normal inchisa, ce se deschide doar la apropierea clientului. Orice model de poarta automata de la ITAB poate fi configurata astfel.
  • Welcome – poarta permanent deschisa care, atunci cand un client vrea sa iasa din magazin pe directia gresita (cea de intrare), se inchide automat si porneste o alarma sonora. Aceasta configurare este valabiula pentru toate modelele de porti.
  • Secure – Portile sunt in mod normal inchise si se deschid la apropierea unui client de intrare. Daca un client incearca sa iasa pe directia gresita,  portile se inchid si se lanseaza semnalul sonor de avertizare. Modelele Flexigate si Easygate pot fi configurate in modul „Secure”.

SISTEME (PORTI) DE INTRARE
ITAB

Eutron

MOBILIER CHECK-OUT ITAB DYNA

 

ITAB, Cel mai puternic producător de soluţii Check-Out din Europa, ofera o gama larga de solutii si mobilier checkout. Pentru magazinele de marime mica si mijlocie, modelul ITAB DYNA:
  • poate fi oferit in 24 variante dimensionale,
  • este pregatit pentru a sustine echipamentele fiscale necesare,
  • poate fi echipat cu o gama larga de accesorii
  • si este usor de instalat.

Documentatiespecificatii tehnice mobilier ITAB DYNA
MOBILIER CHECK-OUT ITAB DYNA
ITAB

Eutron

Noutati - Inapoi   Inapoi
© Eutron 2007 - Designed by Light Pixel Web Design Data ultimei actualizari : 26.02.2019